בקיץ הילדים שותים הרבה… וכל הזמן.. אנחנו מטיילים, אנחנו בים, בבריכה, פעילויות חוץ וחם… ממש חם… רוב הזמן הילדים צמאים ועל כן ניגשים לבד לשתות.בחורף, בעיקר בימים הקרים, הצורך לשתות פוחת משמעותית ,הם לא מרגישים צמאים, רמת הפעילות שלהם יורדת כי עוברים לפעילויות פנים ולא לפעילויות חוץ… והשתיה הקרה כבר קרה מידי בשבילהם… אבל בכל זאת חשוב מאוד לשתות אז מה עושים?

הילדות שלי לא אוהבות מים בחורף. אז אצלנו בעיקר שותים תה ויסוצקי… שואלים את עצמכם למה דווקא ויסוצקי… כי הקטנה שלי לא אוהבת אף סוג אחר ( ומי שמכיר אותה יודע שלא כדאי לעצבן אותה☺️)…יש תה בכל הטעמים… תה לימון, תה נענע, תה רגיל, תה ירוק, תה פטל… אפשר להמתיק עם דבש טבעי… אפשר לשתות חם, פושר או אפילו לתת לו להגיע לטמפרטורת החדר.

1. תחרות סביב השתיה- מי שמסיים עד ארוחת הערב את הבקבוק/ קנקן שתיה שלו מקבל מדבקה . ( להקציב כמות ריאלית).

2. משחקונים ( נגיד טאקי) שכל סיבוב מי שמפסיד צריך לשתות כוס . או לשחק איתם ארץ עיר, ומי שמסיים סיבוב עם הכי פחות נקודות צריך לשתות…

3. הרגלים חדשים- להתחיל את הבוקר עם כוס תה ולסיים את היום עם כוס תה. גם מחמם וגם טעים.

4. לתת לילדים להכין לעצמם את כוס התה. פעולה ההכנה גורמת להם להיות חלק מזה ומהרצון לשתות אותו…

5. להכין יחד מסיבת תה- לאסוף את כל הבובות , להושיב את כולם בכסאות , לערוך להם כוסות. ואז יחד עם הבובות גם הילדים יושבים לשתות את התה.

מסיבת התה שלנו… יחד על אלפחורס
6. בימים קרירים אך פחות גשומים – לדאוג לצאת החוצה, גן שעשועים, להביא שמיכה , בקבוק מים ותרמוס תה, ולעשות הפסקה יחד עם עוגיות…  (ואם כבר עוגיות אז אלפחורס) ** מתכון בסוף 

7. בימים גשומים- בחירת סרט בטלויזיה, התכרבלות משותפת בשמיכה, עם פופקורן וכוס תה חם.

8. ועכשו בויסוצקי חשבו על זה גם ויצאו בחבילות עם מדבקות וחוברת צביעה לילדים של דיסני… אפשר להסביר לילדים שאחרי שתיית כוס תה אפשר לצבוע בחוברת … אצלי הן עפו על המדבקות ..
אפשר כמובן לחפש רעיון אחד שמתאים או לשלב בין כמה רעיונות… 

ויסוצקי לילדים בטעמים מגניבים
מתנת דיסני שהגיעה בתוך האריזה

תהנו ותחממו

מתכון אלפחורס
מצרכים:

200 גרם חמאה רכה

3 חלמונים

1 חלבון

200 גרם קמח

200 גרם סוכר

400 גרם קרונפלור 

2 שקיות אבקת אפיה

חצי כוס מים ( בעת הצורך)

ריבת חלב

קוקוס טחון

הכנה:

לערבב את החמאה, החלבון, החלמונים, הסוכר, קרונפלור , קמח ואבקת אפיה במידה ויש צורך להוסיף מעט מים.

נקבל בצק רך מאוד.

לרדד על משטח מקומח, לקרוץ עיגולים.לאפות בתנור ב160 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות (בערך 12 דקות).להוציא בעדינות ולתת לעוגיות להתקרר. לאחר שהעוגיות התקררו למרוח ריבת חלב על אחת העוגיות, לסגור עם השניה. ולטבול בקוקוס.לפזר מעליהן אבקת סוכר

ובתיאבון 

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s